[:IW]
עוד שניה וישראל חותמת שיא חדש, סצנת המוזיקה האלקטרונית גועשת בשנת 2017 עם סוללת האמנים שנוחתת כאן.
סצנת ה"הארדסטייל" מצטרפת לחגיגה עם ההכרזה של פסטיבל הצבע Life In Color : יוצר מוזיקת ה"הארדסטייל" האגדי נוחת כאן לראשונה – Headhunterz
יצאנו לבדוק, מה הסיפור סביב הדאנטרז ולמה כלכך אוהבים אותו בכל העולם ?
הוא אחד מהיוצרים והנציגים שאנשים חושבים עליהם כאשר הם שומעים את המילה "הארדסטייל". הוא מבטיח כי לז'אנר יש ייצוג טוב, Headhunterz עבד קשה מאוד כדי להבטיח שסגנון ההארדסטייל ייחשב לז'אנר ייחודי של מוזיקה בחברה המודרנית.
עובד עם שמות ענקיים אחרים כגון Zatox, Wildstylez ו Psyko Punkz,
וילם הוכיח שהוא יוצר מוכשר מאוד ורב תכליתי אשר מסור ויצירתי ובעל יכולת להביא משהו מקורי לשולחן. הכישרון שלו מתרחב מעבר לסגנון ההארדסטייל ומוכיח לעולם שיש לו הערכה וראש פתוח אל עבר כל הסגנונות של המוזיקה. הטראקים שלו מתעלים במשך כל הרבה שנים, הצליל שהוא יצר בטראקים שלו אף פעם לא מתיישן ועדיין עוברת בי צמרמורת כאשר אני שומע את “Doomed”. רק מפני ש Headhunterz לא יוצר מוזיקה עם הצלילים שלו מסוף שנות ה-2000, זה לא אומר שחסרות לו יכולות יצירה – יכולות כאלה לא נעלמות פתאום כמו קסם….
Hard With Style, החברה שהוא ייסד בשנת 2013 היא הצלחה מסחררת והוא סיפק הזדמנות נהדרת עבור יוצרים של מוזיקת ההארדסטייל. הוא עזר לאמנים צעירים כמו Adrenalize, Crystal Lake, Phrantic ואמנים מבוססים כמו Audiofreq ו Hard Driver.
כל השחרורים בחברת Hard With Style Records היו נהדרים במיוחד!
ב 2012, Headhunterz שחרר אלבום האולפן השלישי שלו “Sacrifice” שבו הוא תרם את כל הרווחים שלו ליוזמה הבינלאומית “Dance4Life” אשר מעודדת מודעות אצל אנשים צעירים למניעת איידס. הוא לא רק תרם חצי מהרווחים של האלבום הזה.. וזה לא היה מספיק, הוא שחרר את
“United Kids Of The World”, שיתוף פעולה שהוא עשה עם Krewella ויצר מסר כנגד בריונות כדי להגיע לילדים ולנוער של העולם על מנת שיידעו שהם לא לבד במאבק הזה. טראק כזה אשר מחמם את הלב ומעביר מסר עוצמתי, וילם מקווה לעתיד טוב יותר עבור הצעירים ברחבי העולם.
מפני שהוא פשוט מדהים!! טראק אגדי שמפוצץ את הראש אשר מתעלה במשך כל כך הרבה שנים ועדיין כובש לבבות אצל מאזינים. אני מציע לכולם ללכת ולהאזין ליצירת האמנת הזאת עכשיו.
מהטור האחרון שלו באוסטרליה ועד ל EDC לאס וגאס ול Qlimax
בהולנד, Heady בטוח הוכיח דבר אחד – הוא יכול להופיע בפני כל קהל! הוא הדיג'יי היחיד ששבר את המוסכמות ב Qlimax וקפץ לתוך הקהל כדי לרקוד איתם, זה לא סוד שאצל הגאון המוזיקלי הזה, זה בטבע שלו להופיע. הנוכחית שלו על הבמה היא יוצאת דופן, הסטים שלו תמיד 100% מקוריים והוא יכול להקפיץ קהלים בכל רחבי העולם עם דחיפה מדבקת של אופוריה.
למרות ש Headhunterz לא קופץ על אפקט סחף ההמונים של סגנון ההארדסטייל ו"יוצר מוזיקה בשביל השוק", היצירות שלא אף פעם לא חסרות איכות. הטראקים האחרונים שלו כמו “We Control The Sound” עם W&W וגם “Shocker” הם מאוד קליטים ומדגימים את הצליל המגוון. ללא קשר לעובדה אם וילם מתכנן להמשיך עם צלילים ב 150BPM או לחפש קריירה במוזיקת ההאוס, העובדה היא שהוא מסרב לשחרר מוזיקה באיכות נמוכה באופן כללי. אם תקשיבו לכלל הדיסקוגרפיה שלו, אתם תגלו שאין טראקים שחסרים את האהבה שלו למוזיקה.
